کنترل خشم و عصبانیت

ده را برای کنترل خشم و عصبانیت:

1- تفکر و رعایت فاصله

در مراحل شديد عصبانيت بهتر است از مواجهه با فردي که از دست او عصباني هستيد دورشده  و در مقابل او قرار نگيريد. به جاي اين چند لحظه به خود فرصت بدهيد تا آرام شده و در مورد روش‌هاي ابراز عصبانيت کمي فکر کنيد.

2- خالی نکردن خشم

اين يک باور اجتماعي غلط است که گفته می شود بيرون ريختن غضب و خشم و عصبانيت بهترين راه احساس راحتي است. خالي کردن خود با فرياد و عصبانيت مي‌تواند به جاي اينکه آنها را حل کند، باعث بروز مشکلات بيشتر و ابتلا به انواع بیماری های مهلک شود،. اين کار مي‌تواند روابط بين افراد را بدتر کند.

3- یوگا کار کنید

یوگا باعث تولید هورمون های شادی بخش و آرام کننده می شود.

فعاليت جسماني و انجام آساناهای یوگا، به شما کمک مي‌کند که عصبانيت شما طول ‌مدت کوتاه‌تري داشته باشد.

4- نوشتن

کلماتي که موقع عصبانيت بيان مي‌کنيد را روي کاغذ بنويسيد و سعي کنيد ديگر هنگام مشاجره و عصبانيت آنها را تکرار نکنيد.

5- تنوع و تفاوت

اگر مي‌بينيد که ترافيک و شلوغي خيابان‌ها شما را عصباني مي‌کند، از وسيله ديگري به غير از اتومبيل خود براي رفت و آمد استفاده کنيد يا اگر امکان دارد مکان شغل خود را نزديک محل زندگي‌تان انتخاب کنيد.

6 -حرف زدن و گفتگو به جای فریاد

در مورد چيزي که داريد مي‌گوييد کمي فکر کنيد و صداي‌تان را بلند نکنيد. در مورد چيزي که شما را عصباني کرده به آرامي توضيح دهيد. سعي کنيد قبل از اينکه پاسخ بدهيد به آنچه فرد مقابل‌تان هم مي‌گويد گوش کنيد.

7- مهارت حل مسئله

با خود فکر کنيد و راه‌حل‌هاي ديگري را به غير از عصبانيت براي حل مشکل پيدا کنيد.

8- به سلامت خود فکر کنید

بگذاريد با آرامش مشکلات برطرف شود، چرا که عصبانيت‌هاي طولاني مدت و شديد سلامت قلب شما را هم به خطر مي‌اندازد. عصبانيت موجب افزايش هورمون استرس و عصبانيت در بدن شما مي‌شود که اين خود موجب افزايش فشار خود شما مي‌شود.

9 -پذیرش موقعیت

گاهي بايد به جاي عصباني شدن وضعيت کنوني را پذيرفت و با آن سازگاري پيدا کرد. در اين صورت لازم است شيوه‌هاي مقابله با مشکلات را ياد گرفته و يا آنها سازگار شويد. برخي چيزها را نمي‌توان تغيير داد.

10-بررسی فواید و مضرات برای جلوگیری از تکرار

بعد از اينکه عصبانيت‌تان فروکش کرد با خود فکر کنيد اين عصبانيت چه فوايدي براي من و فرد مقابل داشت؟ آسيب‌ها و اثرات منفي آن روي من و ديگري چه‌قدر بود؟ آيا مشکل را برطرف کرد؟

توانبخشی بامداد

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ضربه مغزی ، بهبودی پس از ضربه مغزی

/
کودکان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم (ASD) دارای نقص در ارتباطات،نقص تعامل اجتماعی و تخیل، که سه مؤلفه اصلی از خودسازی می باشند هستند.

گفتار درمانی برای کمک به اختلالات طیف اوتیسم با برنامه واقعیت افزوده AR

/
کودکان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم (ASD) دارای نقص در ارتباطات،نقص تعامل اجتماعی و تخیل، که سه مؤلفه اصلی از خودسازی می باشند هستند.
هوش

امتیاز شما به این متن